Λύσεις τοποθέτησης σε σάκκο & Palletizing, λύσεις ζυγίσματος, τοποθέτησης μέσα σε σάκκο και palletizing.

April 30, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις τοποθέτησης σε σάκκο & Palletizing, λύσεις ζυγίσματος, τοποθέτησης μέσα σε σάκκο και palletizing.
Λύσεις τοποθέτησης σε σάκκο & Palletizing
 
Καθιερωθήκαμε στην πόλη changshu του suzhou το 1998. Είμαστε πρωτοπόροι στην Κίνα και από την αρχή έχουμε ειδικευτεί στο σχέδιο και την κατασκευή των μηχανημάτων για τις λύσεις ζυγίσματος, τοποθέτησης μέσα σε σάκκο και palletizing.
 
Αυτή τη στιγμή, είμαστε ο μεγάλος κατασκευαστής στη βιομηχανία τοποθέτησης μέσα σε σάκκο της Κίνας. Η ομάδα περισσότερων από 100 πολύ καλά καταρτισμένων επαγγελματιών μας εργάζεται πάντα για να ικανοποιήσει την τρέχουσα ζήτηση της παγκόσμιας αγοράς από την άποψη του οικονομικώς αποδοτικού και αξιόπιστου εξοπλισμού.
 
αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τις μηχανές τοποθέτησης μέσα σε σάκκο για όλους τους τύπους μαζικών στερεών όπως οι σκόνες ή κοκκοποιούμε. Άλλες σημαντικές γραμμές παραγωγής είναι palletizers και πλήρεις γραμμές.
 
Οι πελάτες μας προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τομείς, π.χ. η χημική βιομηχανία, η αγροτροφική βιομηχανία, η εξορυκτική βιομηχανία και η βιομηχανία κτηρίου. προσφέρουμε μια περιεκτική λύση για κάθε τομέα.
 
Παρέχουμε τις μηχανές τοποθέτησης μέσα σε σάκκο για τις μικρότερες βιομηχανίες τις απαιτήσεις μικρής ποσότητας. Παρέχουμε επίσης τα πλήρη με το κλειδί στο χέρι προγράμματα για τους πελάτες με τις υψηλές ζητήσεις ως προς την ικανότητα και την ταχύτητα.
 
Αυτό που πειράζει σε μας είναι ότι ο πελάτης μας είναι άνετος και ικανοποιημένος με τη λύση έχουμε αναπτυχθεί για τους.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Sophie Cheng
Τηλ.: : 008613915662752
Φαξ : 0086-512-52594071
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)